manechine magazin

vand manechine barbat, femeie, copil, ieftine, lux, noi si folosite
Preturi incredibile, livrare prompta

manechine magazin Orange

  MANECHINE PLASTIC ECO


 • 1 MANECHINE PLASTIC ECO

  MANECHIN DIN PLASTIC INCASABIL, CULOARE ALBA OPACA, CU CAP IN FORMA DE OU.


  550LEI

  manechine
 • MANECHINE FROZEN


 • MANECHINE FROZEN

  Manechini stilizati barbat si femeie serie Orange Frozen.                                                                                                             

  Colectie de manechini in fibra de sticla care cuprinde 9 pozitii, 6 pozitii manechin femeie si 3 pozitii manechin barbat.Diferite pozitii pentru a creea o vitrina moderna si alternativa.Colectie editata in detaliu,toti manechini au o baza rotunda din sticla securizata,cu atac sub talpa si pulpa( pentru a permite indosarea mai multor tipuri de pantaloni si incaltaminte)                                                   

  Pretul manechinului :        800 LEI


  LEI

  manechine
 • BUSTI LYCRA


 • BUSTI LYCRA

  BUSTI LYCRA


  LEI

  manechine
 • MANECHINE ORANGE


 • MANECHINE ORANGE

  Va prezentam noua serie de MANECHINE ORANGE.

  Anii de experienta in aces sector au dus la crearea acestei noi linii de manechine realiste. Un produs adecvat tendintei de moment, cu pozitii captivante si variate.

  Manechinul, fabricat exclusiv din fibra de sticla, propune o linie stilistica foarte actuala. Machiajul  exact realizat in mod manual, prin cele mai sofisticate tehnici de vopsire si aerografie. O noua serie de manechine destinata sa intre in magazinele voastre pentr a aduce prospetime si noutate 

  Pretul manechinului :        800 LEI


  LEI

  manechine
 • MANECHINE ALIX E MEX


 • MANECHINE ALIX E MEX

  Serie manechine femeie si barbat stilizate, cu par in relief.

  Optima lor vestibilitate, face ca aceasta serie sa fie destul de versatila pe langa ca are dubla posibilitate de a avea mainile atat stilizate cat si realiste.Baza patrata cm 40x40 din metal cromat cu dubla cu dubla conectare, pulpa si talpa.Picioare pregatite pentru incaltarea intre degete.Culori standard: negru, alb, fildes si raw.La cerere si culori extra. Finisarea este lucioasa.

  Pretul manechinului :        900 LEI


  LEI

  manechine

manechine magazin

Economice sau foarte finisate gata de livrare ! Trebuie doar sa alegiĀ  manechinul adecvat exigentelor tale ! Manechinele "imbraca" imaginea magazinului tau

Alege manechinul potrivit pentru vitrina ta

Modelul de manechin ce mai raspandit si utilizat este cel de "magazin"; nu exista punct de vanzare de fapt din care sa lipseasca, in scopul punerii in valoare a articolelor in vanzare.
Manechinul de magazin serveste pentru a expune articole de imbracaminte in vitrinele sau in interiorul magazinului, reproducand in intregime figura umana. Exista modelul real, produs cu trasaturi, culori si detalii cum ar fi peruci ce imita persoanele si modelul stilizat, unde culorile si trasaturile sunt nereale. Alegerea intre cele doua depinde de "stilul" activitatii care le exoune si de tipul de importanta ce se intentioneaza a se da imbramintei: manechinul cel mai stilizat pune in evidenta mai ales haina, ignorand aspectul uman. Pentru producerea tipologiei de manechine de vitrina este important si sa se reproduca "target"-ul marfii ce va fi expusa. Un exemplu poate fi silueta aleasa : unele magazine prefera manechine filiforme, in timp ce altele aleg manechine mai "corpolente". Ambele tipuri pot fi construite cu parti demontabile si rotabile, pentru a putea fi imbracate si sa le faca ia pozitii diferite.

Uneori pentru vitrina sunt utilizate si parti anatomice umane separate, cum ar fi de exemplu capuri, picioare, pentru a pune in evidenta unele accesorii sau articole de imbracaminte cum ar fi palariile, pantofii sau ciorapii.

Manechinele clasice pe care Orange le produce pot fi de culoare alba sau negru lucios, stilizate, fara trasaturi la fata pentru a realiza scopul de a nu da importanta manechinului ci hainei expuse.
In schimb, manechinele care au fata, din trasaturile delicate si naturale, sau cu machiaj la moda hotarat, sunt utilizate pentru a evidentia articole de imbracaminte contextualizandu-le in realitatea care le inconjoara; sunt disponibile atat in versiune economica cat si din materiale mai pretioase.

Suntem la dispozitia voastra pentru devize pe care le vom perfecta in baza exigentelor voastre !
Reduceri pentru cantitati, formule inchiriere si disponibilitate de manechine folosite absolut la fel cu cele noi.

manechine magazin

manechine magazin Orange

Vezi toate manechine

Click pe imaginile de mai jos pentru a descoperi colectiile noastre

creazione siti internet | agenzia SEO | preventivo sito web
vand manechine - manechini - manechine - manechin - manechine magazin - busturi manechine - manechine second hand - manechine croitorie