manechine fashion class

manechin b─ârbat, femeie, copil sau de moda economice, magazin

  manechine fashion class


  MANECHINE PLASTIC ECO


 • 1 MANECHINE PLASTIC ECO

  1 MANECHINE PLASTIC ECO

  MANECHIN DIN PLASTIC INCASABIL, CULOARE ALBA OPACA, CU CAP IN FORMA DE OU.


  550LEI

  se uite la aceste manechine
 • MANECHINE FROZEN


 • MANECHINE FROZEN

  MANECHINE FROZEN

  Manechini stilizati barbat si femeie serie Orange Frozen.                                                                                                             

  Colectie de manechini in fibra de sticla care cuprinde 9 pozitii, 6 pozitii manechin femeie si 3 pozitii manechin barbat.Diferite pozitii pentru a creea o vitrina moderna si alternativa.Colectie editata in detaliu,toti manechini au o baza rotunda din sticla securizata,cu atac sub talpa si pulpa( pentru a permite indosarea mai multor tipuri de pantaloni si incaltaminte)                                                   

  Pretul manechinului :        800 LEI


  LEI

  se uite la aceste manechine
 • BUSTI LYCRA


 • BUSTI LYCRA

  BUSTI LYCRA

  BUSTI LYCRA


  LEI

  se uite la aceste manechine
 • MANECHINE ORANGE


 • MANECHINE ORANGE

  MANECHINE ORANGE

  Va prezentam noua serie de MANECHINE ORANGE.

  Anii de experienta in aces sector au dus la crearea acestei noi linii de manechine realiste. Un produs adecvat tendintei de moment, cu pozitii captivante si variate.

  Manechinul, fabricat exclusiv din fibra de sticla, propune o linie stilistica foarte actuala. Machiajul  exact realizat in mod manual, prin cele mai sofisticate tehnici de vopsire si aerografie. O noua serie de manechine destinata sa intre in magazinele voastre pentr a aduce prospetime si noutate 

  Pretul manechinului :        800 LEI


  LEI

  se uite la aceste manechine
 • MANECHINE ALIX E MEX


 • MANECHINE ALIX E MEX

  MANECHINE ALIX E MEX

  Serie manechine femeie si barbat stilizate, cu par in relief.

  Optima lor vestibilitate, face ca aceasta serie sa fie destul de versatila pe langa ca are dubla posibilitate de a avea mainile atat stilizate cat si realiste.Baza patrata cm 40x40 din metal cromat cu dubla cu dubla conectare, pulpa si talpa.Picioare pregatite pentru incaltarea intre degete.Culori standard: negru, alb, fildes si raw.La cerere si culori extra. Finisarea este lucioasa.

  Pretul manechinului :        900 LEI


  LEI

  se uite la aceste manechine
 • manechine

  Manechine barbat, manechine femeie sau manechine copil semnate Orange.

  Pentru manechine

  Comercializam manechine de douazeci de ani in diferite parti ale lumii, in fiecare an propunem diferite noi linii de manechine proiectate pentru "a purta" moda momentului si sa reprezinte cat mai bine posibil articolele voastre de imbracaminte.
  Toate manechinele noastre sunt aproape intotdeauna disponibile gata de livrare cu expediere imediata, la costurile cele mai mici ale pietii cu cheltuieli de expediere foarte scazute.

  Manechine fashion

  Pentru magazinele de imbracaminte tanara si trendy avem diferite linii de manechine fashion, la moda care intr-adevar caracterizeaza lumea "tinerilor", detaliile perucilor foarte ingrijite cu tunsori la moda, machiaj contemporan, trasaturi somatice tipice unei societati multiculturale.
  Foarte importanta postura, tipica tinutei glamour, diferita de cea clasica.

  Manechine clasice

  Pentru magazinele de imbracaminte care propun un stil clasic si formal, sunt disponibile manechine cu posturi adecvate sa imbrace taioare, costume, articole de imbracaminte elegante sau articole de imbracaminte pentru adulti.
  Si in acest caz foarte multe variante in culori, materiale, disponibile cu fizionomii cu trasaturi clasico-elegante sau fara trasaturi somatice.

  Busturi

  Suntem deosebit de atenti la furnizarea de busturi de croitorie si de busturi de expunere.
  Ambele tipuri sunt complet personalizabile.
  Busturile de croitorie sunt dotate cu un mecanims mecanic pentru a conforma manechinul in afara taliei standard, largind sau micsorand forma astfel incat sa reprezinte in mod perfect purtabilitatea persoanei pentru care veti realiza articolul.
  Busturile de expunere, mai simple si economice sunt perfecte pentru a imbraca articole in expunerea in magazin sau in standuri.

  manechine

  manechine Orange

Vezi toate manechine

Click pe imaginile de mai jos pentru a descoperi colectiile noastre

creazione siti internet | agenzia SEO | preventivo sito web
vand manechine - manechini - manechine - manechin - manechine magazin - busturi manechine - manechine second hand - manechine croitorie