vand manechine

vand manechine barbat, femeie, copil, ieftine, lux, noi si folosite
Preturi incredibile, livrare prompta

vand manechine Orange

  MANECHINE PLASTIC ECO


 • 1 MANECHINE PLASTIC ECO

  MANECHIN DIN PLASTIC INCASABIL, CULOARE ALBA OPACA, CU CAP IN FORMA DE OU.


  550LEI

  manechine
 • MANECHINE FROZEN


 • MANECHINE FROZEN

  Manechini stilizati barbat si femeie serie Orange Frozen.                                                                                                             

  Colectie de manechini in fibra de sticla care cuprinde 9 pozitii, 6 pozitii manechin femeie si 3 pozitii manechin barbat.Diferite pozitii pentru a creea o vitrina moderna si alternativa.Colectie editata in detaliu,toti manechini au o baza rotunda din sticla securizata,cu atac sub talpa si pulpa( pentru a permite indosarea mai multor tipuri de pantaloni si incaltaminte)                                                   

  Pretul manechinului :        800 LEI


  LEI

  manechine
 • BUSTI LYCRA


 • BUSTI LYCRA

  BUSTI LYCRA


  LEI

  manechine
 • MANECHINE ORANGE


 • MANECHINE ORANGE

  Va prezentam noua serie de MANECHINE ORANGE.

  Anii de experienta in aces sector au dus la crearea acestei noi linii de manechine realiste. Un produs adecvat tendintei de moment, cu pozitii captivante si variate.

  Manechinul, fabricat exclusiv din fibra de sticla, propune o linie stilistica foarte actuala. Machiajul  exact realizat in mod manual, prin cele mai sofisticate tehnici de vopsire si aerografie. O noua serie de manechine destinata sa intre in magazinele voastre pentr a aduce prospetime si noutate 

  Pretul manechinului :        800 LEI


  LEI

  manechine
 • MANECHINE ALIX E MEX


 • MANECHINE ALIX E MEX

  Serie manechine femeie si barbat stilizate, cu par in relief.

  Optima lor vestibilitate, face ca aceasta serie sa fie destul de versatila pe langa ca are dubla posibilitate de a avea mainile atat stilizate cat si realiste.Baza patrata cm 40x40 din metal cromat cu dubla cu dubla conectare, pulpa si talpa.Picioare pregatite pentru incaltarea intre degete.Culori standard: negru, alb, fildes si raw.La cerere si culori extra. Finisarea este lucioasa.

  Pretul manechinului :        900 LEI


  LEI

  manechine

vand manechine

manechineele nu sunt toate la fel.

Cum trebuie sa fie conceputa o linie de manechinee pentru a fi castigatoare ?

Realizarea de manechinee este mai complexa decat se poate imagina. De fapt este vorba de instrumentul de marketing cel mai important pentru cine vrea sa propuna de exemplu articole de imbracaminte; daca manechineele in vitrina magazinului vostru nu vor sti sa prezinte cat mai bine articolele voastre, veti pierde multe posibilitati de vanzare.

Este deci clar ca alegerea manechineelor pentru magazinul vostru nu trebuie sa se faca prea usor sau privind numai economicitatea; de asemenea noi, care trebuie sa le imaginam inainte de a le vinde, de peste douazeci de ani punem daruire si pasiune pentru a concepe in fiecare sezon forma, materialul, machiajul, pozitiile, coafurile ideale, pentru ca manechineele ce vor purta articolele voastre de imbracaminte sa fie capabile sa reprezinte, sa interpreteze target-ul vostru care sa poata fi un pic recunoscute in manechine.
Compunerea unei vitrine cu manchine care nu sunt in linie cu clientela ar face astfel incat cei ce le privesc sa nu se recunoasca si sa nu dea atentie articolelor prezentate.

vand manechinee clasice

manechineele clasice pe care le propunem in prezent pot fi de culoare alba sau negru lucios, stilizate, fara trasaturi la fizionomie. Concepute pentru a nu da importanta manechineului ci aprecierii hainei pe care cu care este imbracat.
Desigur avem si manechinee cu fizionomie, cu trasaturi delicate, fara machiaj, distinse, perfecte pentru a reprezenta un target adult si rafinat. Disponibile in diferite linii de la cele mai economice pana la cele mai rafinate si ingrijite in detalii

vand manechinee fashion

manechineele fashion trebuie desigur sa reprezinte moda momentului ! Sa imbraci un manechine calsicv cu un articola la moda inseamna sa risti ca articolul sa para “caraghios” si in plus sa nu permita celui care priveste sa se identifice. manechineele fashion trebuie sa reprezinte tinerii, deci trebuie sa intruchipeze tinuta lor, modul lor de a se comporta, de a se machia si de asemenea desigur sa respecte”marimile” ideale pentru trendul momentului si sa aiba o coafura adecvata.
manechineele noastre fashion sunt aranjate in cele mai mici detalii, buze carnoase, pometi cu machiaj si ochi cu adevarat reali, splendizi !
Disponibile atat in versiune extrem de economica cai si in versiunea foarte aranjata.

vand busturi

Avem un sortiment foarte vast de busturi ! Busturi tehnice, pentru croitoriile de lux, busturi mai economice insa cu posibilitate de personalizare, si busturi in linie economica si incasabile de exemplu pentru cine utilizeaza bustul numai ca si expozant.

vand torsuri

Si in cazul torsurilor avem solutii economice si rezistente pentru banchetistica sau solutii mai elegante din detalii studiate.

Cum se nasc manechineele Orange ?

Firma noastra se ocupa de manechinee de peste douazeci de ani. Recurge la un grup foarte motivat si inovativ intotdeauna in cautarea de noi solutii, arma castigatoare pentru a obtine creatiile.

Echipa noastra este compusa din sculptori, desenatori si proiectanti care realizeaza produse, si personalizate, din multiplele variante si tipologii, fruct al activitatii harnice in serviciul creativitatii. De asemenea fiecare produs este testat si incercat inainte de a porni productia, aceasta face sa se elimine orice tip de probleme si sa usureze cursul natural al desfasurarii logistice.
Incercam si sa ne incadram mereu in timpii, atat de prelucrare cai si de livrare, foparte eficienti, deoarece stim foarte bine ca datele care trebuisc sa fie respectate sunt in acest sector foarte vitale.

vand manechine

vand manechine Orange

Vezi toate manechine

Click pe imaginile de mai jos pentru a descoperi colectiile noastre

creazione siti internet | agenzia SEO | preventivo sito web
vand manechine - manechini - manechine - manechin - manechine magazin - busturi manechine - manechine second hand - manechine croitorie