vand manechine

vand manechine barbat, femeie, copil, ieftine, lux, noi si folosite
Preturi incredibile, livrare prompta

vand manechine Orange

  MANECHINE PLASTIC FASHION


 • MANECHINE PLASTIC FASHION

  MANECHIN DIN PLASTIC INCASABIL CU MACHIAJ


  550LEI

  manechine
 • MANECHINE PLASTIC ECO


 • A-MANECHINE PLASTIC ECO

  MANECHIN DIN PLASTIC INCASABIL, CULOARE ALBA OPACA, CU CAP IN FORMA DE OU.


  550LEI

  manechine
 • MANECHIN BARBAT FEMEIE


 • MANECHINE

  Colectie de manechine femeie si barbat seria realistica cu machiaj si peruca.

  VESTIBILITATE OPTIMA, EVIDENTIAZA IMBRACAMINTEA ADERENTA, TENDINTA IN MODA ACTUALA.

  Baza patrata din metal cromat cu posibilitate de a o avea si din sticla temperata, cu dubla cuplare  atat la pulpa cat si sub picior.

  Picioare cu degetele distantiate pentru a incaltasandale intre degete.

  Imbinari cu clic de factura optima, facand demontarea manechinului usoara si rapida.


  920LEI

  manechine
 • MANECHINE ORANGE


 • MANECHINE ORANGE

  noua colectie Manechine ORANGE!!!

  Va prezentam noua serie de MANECHINE ORANGE. Anii de experienta in aces sector au dus la crearea acestei noi linii de manechine realiste. Un produs adecvat tendintei de moment, cu pozitii captivante si variate. Manechinul, fabricat exclusiv din fibra de sticla, propune o linie stilistica foarte actuala. Machiajul  exact realizat in mod manual, prin cele mai sofisticate tehnici de vopsire si aerografie. O noua serie de manechine destinata sa intre in magazinele voastre pentr a aduce prospetime si noutate


  790LEI

  manechine
 • MANECHINE ALIX e MEX


 • MANECHINE ALIX e MEX

  Trend

  Serie manechine femeie si barbat stilizate, cu par in relief.
  Optima lor vestibilitate, face ca aceasta serie sa fie destul de versatila pe langa ca are dubla posibilitate de a avea mainile atat stilizate cat si realiste.

  Baza patrata cm 40x40 din metal cromat cu dubla cu dubla conectare, pulpa si talpa.

  Picioare pregatite pentru incaltarea intre degete.
  Culori standard: negru, alb, fildes si raw.
  La cerere si culori extra. Finisarea este lucioasa.

   


  960LEI

  manechine
 • MANECHINE FASHION CLASS


 • MANECHINE FASCHION CLASS

  Serie Manechine femeie e barbat fara cap.

  Din linia sinuoasa si moale sunt foarte eficiente in vitrina. o serie nascuta pentru a mari ulterior punerea in evidenta a articolului de imbracaminte, excluzand capul.

  Baza patrata  cm 40x40 din metal cromat  cu dubla conectare, pulpa si talpa.

  Picioare pregatite pentru incaltarea intre degete.

  Culori standard: negru, alb si fildes. La cerere si culori extra.

  Finisarea este lucioasa


  700LEI

  manechine
 • MANECHINE ORION & OMEGA


 • MANECHINE ORION & OMEGA

  Serie manechine femeie si barbat stilizate, cu figura sculptata.

  Vopsea lucioasa catalizata din 2 componente pentru a garanta o rezistenta crescuta. Vopsirea este executata in camere presurizate, astfel incat vopseaua mentine o stralucire ridicata. Aceasta serie ofera o incrucisare intre manechinul realist si cel stilizat, ceva inovativ si unic in felul lui. Figura lui semi-sculptata evoca estetica ne-finisatului marelui artis florentin Michelangelo. Recomandate pentru cei care sunt in cautare de originalitate si inovatie.

  Culori standard : negru, alb si fildes. La cerere si culori extra. Finisarea este lucioasa.


  LEI

  manechine
 • MANECHINE PROPORTION


 • MANECHINE PROPORTION

  Colectie de manchine femeie si barbat serie stilizate cu cap in forma de ou.

  Formele sculpturale si sinuoase ale acestei serii, optimizeaza vestibilitatea. Numele proportions deriva de la silueta lor proportionata, care scoate in evidenta mai ales articolele colante si aderente. Acesta se cheama efectul slim, in coerenta cu trendul momentului.  Finisare opaca de extrema eleganta. Baza patrata din metal cromat cu posibilitatea de a o avea din sticla temperata, cu dubla prindere atat la pulpa cat si la talpa piciorului. Picioare cu degetele distantate pentru a incalta sandale intre degete. Prinderile cu clichet de factura optima fac compunerea manechinului usoara si rapida.

  Gri antracit si piele sunt culorile standard.


  960LEI

  manechine
 • BUSTURI CROITORIE


 • BUSTURI CROITORIE

  BUSTURI CROITORIE


  LEI

  manechine
 • MANECHINE ETHEREAL


 • MANECHINE ETHEREAL

  MANECHINE ETHEREAL. 


  900LEI

  manechine
 • MANECHINE FROZEN


 • MANECHINE FROZEN

  MANECHINE FROZEN


  790LEI

  manechine

vand manechine

manechineele nu sunt toate la fel.

Cum trebuie sa fie conceputa o linie de manechinee pentru a fi castigatoare ?

Realizarea de manechinee este mai complexa decat se poate imagina. De fapt este vorba de instrumentul de marketing cel mai important pentru cine vrea sa propuna de exemplu articole de imbracaminte; daca manechineele in vitrina magazinului vostru nu vor sti sa prezinte cat mai bine articolele voastre, veti pierde multe posibilitati de vanzare.

Este deci clar ca alegerea manechineelor pentru magazinul vostru nu trebuie sa se faca prea usor sau privind numai economicitatea; de asemenea noi, care trebuie sa le imaginam inainte de a le vinde, de peste douazeci de ani punem daruire si pasiune pentru a concepe in fiecare sezon forma, materialul, machiajul, pozitiile, coafurile ideale, pentru ca manechineele ce vor purta articolele voastre de imbracaminte sa fie capabile sa reprezinte, sa interpreteze target-ul vostru care sa poata fi un pic recunoscute in manechine.
Compunerea unei vitrine cu manchine care nu sunt in linie cu clientela ar face astfel incat cei ce le privesc sa nu se recunoasca si sa nu dea atentie articolelor prezentate.

vand manechinee clasice

manechineele clasice pe care le propunem in prezent pot fi de culoare alba sau negru lucios, stilizate, fara trasaturi la fizionomie. Concepute pentru a nu da importanta manechineului ci aprecierii hainei pe care cu care este imbracat.
Desigur avem si manechinee cu fizionomie, cu trasaturi delicate, fara machiaj, distinse, perfecte pentru a reprezenta un target adult si rafinat. Disponibile in diferite linii de la cele mai economice pana la cele mai rafinate si ingrijite in detalii

vand manechinee fashion

manechineele fashion trebuie desigur sa reprezinte moda momentului ! Sa imbraci un manechine calsicv cu un articola la moda inseamna sa risti ca articolul sa para “caraghios” si in plus sa nu permita celui care priveste sa se identifice. manechineele fashion trebuie sa reprezinte tinerii, deci trebuie sa intruchipeze tinuta lor, modul lor de a se comporta, de a se machia si de asemenea desigur sa respecte”marimile” ideale pentru trendul momentului si sa aiba o coafura adecvata.
manechineele noastre fashion sunt aranjate in cele mai mici detalii, buze carnoase, pometi cu machiaj si ochi cu adevarat reali, splendizi !
Disponibile atat in versiune extrem de economica cai si in versiunea foarte aranjata.

vand busturi

Avem un sortiment foarte vast de busturi ! Busturi tehnice, pentru croitoriile de lux, busturi mai economice insa cu posibilitate de personalizare, si busturi in linie economica si incasabile de exemplu pentru cine utilizeaza bustul numai ca si expozant.

vand torsuri

Si in cazul torsurilor avem solutii economice si rezistente pentru banchetistica sau solutii mai elegante din detalii studiate.

Cum se nasc manechineele Orange ?

Firma noastra se ocupa de manechinee de peste douazeci de ani. Recurge la un grup foarte motivat si inovativ intotdeauna in cautarea de noi solutii, arma castigatoare pentru a obtine creatiile.

Echipa noastra este compusa din sculptori, desenatori si proiectanti care realizeaza produse, si personalizate, din multiplele variante si tipologii, fruct al activitatii harnice in serviciul creativitatii. De asemenea fiecare produs este testat si incercat inainte de a porni productia, aceasta face sa se elimine orice tip de probleme si sa usureze cursul natural al desfasurarii logistice.
Incercam si sa ne incadram mereu in timpii, atat de prelucrare cai si de livrare, foparte eficienti, deoarece stim foarte bine ca datele care trebuisc sa fie respectate sunt in acest sector foarte vitale.

vand manechine

vand manechine Orange

Vezi toate manechine

Click pe imaginile de mai jos pentru a descoperi colectiile noastre

crearea site-ul web nuovosito.it
vand manechine - manechini - manechine - manechin - manechine magazin - busturi manechine - manechine second hand - manechine croitorie